Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

I love Apple, Apple loves me

Hej vänner! Lånade min brors iPad för ett par dagar sedan och kunde inte låta bli att bli sjukt sugen på en glamourös liten padda! Strax efter att min bror försökt sälja den till mig så frågade han vad jag skulle med den till? Och när svaret blev något i stil med “när jag backpackar i Australien?” så kände jag väl att det skulle vara alldeles för overkill med en iPad. Men det tog inte länge innan jag var inne på Apples hemsida och klickade hem en liten investering i alla fall. Inte en iPad, utan någonting mycket bättre som kommer ge mig lite extra guldkant på vardagen!

Och även om min iPhone strular med batteritiden osv så vägrar jag ogilla Apple utan tror bestämt att det är ett måndagsexemplar jag fått i min ägo!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.