Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

How could she ever leave such a heavenly place?

I torsdags kväll…

I kväll gör mitt hjärta ont. Pga flertalet orsaker. Jag lever i nuet, jag tänker positivt och allt det där. Men ibland tränger känslorna igenom. Och det gör ont för att jag faktiskt börjat sakna nära och kära där hemma. Men det smärtar också för att jag snart (jag vill inte ens säga snart, men det är fucking snart, det är sex veckor) ska lämna mitt nya “hemma”. Det är så melankoliskt.

20120928-011040.jpg

Men så snubblade jag över det här…

“Meet today's problems with today's strength. Don't start tackling tomorrow's problems until tomorrow. You do not have tomorrow's strength yet. You simply have enough for today.”

Så låt oss glömma det för idag. Låt oss glömma att jag ska lämna ett fantastisk land och underbara människor. Låt oss fokusera på att jag är här och nu, med dem, fortfarande. ❤

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.