Jennifer sandström

Hotel Drottning Kristina.

Det här var det hotell vi bodde på nu i Stockholm mellan mässdagarna: Hotel Drottning Kristina. Det ligger på Birger Jarlsgatan precis vid Stureplan. Ganska bra läge när man besöker staden för en kortare stund.

hotell drottning kristina

Vill faktiskt ge dem credd för att personalen i receptionen var väldigt trevliga. Att mötas av en röd matta är ju också fint men ännu finare med hjälpsam personal.
drottning kristina hotel

Jag och min kollega delade rum och det var ett “loft-rum” på översta och sjätte våningen. Väldigt enkelt men fräscht, mysigt och såå skön säng!

Det här var utsikten från det lilla fönstret som var placerat precis i snedtaket. Man fick sträcka på sig för att se ut.

drottning kristina Stockholm

Hotellfrukosten den då? Den skulle jag vilja ge 3.5/5 toasts. Den var väldigt bra. Även den var fräsch, innehöll mycket och allt smakade gott. Men…

hotell Stockholm

Varför jag inte vill ge hotellfrukosten på Hotel Drottning Kristina en femma är dels för att utbudet hade kunnat vara ännu större. Lite mer frukt till exempel. Men egentligen dumt att klaga på för det var så gott.

Den andra saken som drar ner betyget var frukostpersonalen. De verkade stressade och irriterade på varandra. De glömde bort att vara trevliga och tänkte inte på att “inte tjafsa” framför gästerna. Fick höra samtalet “har du sagt att hon kan bära tallrikarna på en bricka?” “Jaa men hon gör ju det snyggt!” Och det fanns liksom ingen humor i det. + att det är sådant jag inte vill höra under min härliga hotellfrukost, hehe.

Men i övrigt skulle jag rekommendera hotellet!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.