Jennifer sandström

Hej hopp.

Dagens låt:

Är det någon som bryr sig om låtar jag delar med mig av? Jag blir så förälskad i musik ibland att jag tänker att hela världen måste få höra detta.

I övrigt på samma humör som vädret idag. Sitter på kontoret i jeansshorts och nytt mintgrönt linne (har tyvärr ingen spegelselfie för att visa upp detta, hehe) och det är rätt varmt och skönt, just nu. Eftermiddagen kommer bli cirka olidlig. Vårt kontor är enbart fönster, typ, och alla fönstren är öppna och suger in värmen utifrån.

Vet ni vad som hände igår? Jag slängde ihop en liten pestowok med kyckling, champinjoner och körsbärstomater. Och pasta till det. Var alldeles förvånad över mig själv, och lagom stolt. Matlagning är ju inte helt dumt, när man har tid och energi, eller sällskap för den delen.

Nästa torsdag är vi lediga, planerar att besöka några fler länder som ligger just runt hörnet här från södra Tyskland. Är Sverige också lediga?

Hepp, ha en fin dag hörni! Laters!

FÖLJ:

3 svar

  1. Haha åh, jag älskar RnB och Iggy Azalea!!! Älskar musik allmänt som får mig att känna att jag är i en RnB-video (alltså inte typ 50 cent eller pitbull utan mer som Beyoncé)

    Kramis!

  2. Bara kul att höra musik – jag blir själv besatt av låtar ibland när jag hittar något riktigt bra eller bara råkar lyssna på något som får igång det där härligt glada humöret ibland :) Nice att maten blev lyckad och ja i Sverige är det också ledigt nästa torsdag eftersom det är kristi himmelsfärd. Själv är jag dock “ledig” jämt eftersom jag ska skriva på examensarbete – ångest! (hehe) men det går framåt iaf :)

    Fota massor när du reser runt igen och visa sen! Bara München ligger högt upp på reselistan nu efter allt fint som du skriver om det när du är där! Åh vad jag vill ge mig iväg en weekend iaf! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.