Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

går sönder av känslor

Har haft en fin dag! Blev i vanlig ordning väckt av mina älskade roomisar alldeles för tidigt. De undrar alltid om jag skriver elaka saker om dem på svenska i min blogg, men jag vet ju att de kan google translatea den så det vore ju inte särskilt smart! Jag har dessutom ingen anledning till det. De är väldigt mysiga även om det är lite dramatiska ibland, ett par av dem lite stökiga och en viss Kim väldigt högljudd, tror jag vaknar nästan varje morgon till ett av hennes “OH MY GOOOOOD!” ;) Men de är väldigt roliga allihopa, jag är glad att jag haft dem som rumskompisar!

Och i eftermiddags var jag och tog en drink med dem -1 + en annan kiwi-tjej. Eller de drack drinkar och jag en is-kaffe, och så delade vi på lite plockmat! Mys.

20121109-014211.jpg20121109-014219.jpg

Kvällen har jag hängt med mina älskade, underbara utbytesstudenter!! Och jag har varit lite ledsen. Vi lagade tacos alla tillsammans som fortfarande är kvar. Det var gott och det var trevligt. Men jag kände inombords att det gjorde lite ont. Och nu ligger jag i min säng, lyssnar på låtar som påminner mig om allt vi gjort och bara jag vet inte, känner mig tom. Dessutom har jag fått hemlängtan, JA ELLER HUR, hemlängtan! 5 månader har jag varit här utan att längta hem, inte en gång, men nu gör jag det. Jag saknar mina vänner så otroligt mycket, jag vill bara ha dem hos mig nuuuu! Och jag tror allt det här gör mig lite, eller väldigt, förvirrad. Att sakna samtidigt som jag inte vill säga hejdå.

Känner mig lite känslomässigt mörbultad. Men det går över, det känns nog bättre redan i morgon. Klockan är 02.02 nu och jag ska stänga mina ledsna, blå ögon för att sova! Puss!

20121109-014754.jpg

FÖLJ:

2 svar

  1. Åh söte! Du är dock lika snygg när du är ledsen. Men va knasigt med bloglovin, de tyckte kanske att det var skönt med ett litet break? hehe. gud jag längta också till våren och uppsatsskrivande, ska bli så kul!! Känner på mig att det kommer bli en så mysig tid :)

    men njut nu av att bara var fri!! pussa massa söta killar (ja, de behöver ju inte alltid va söta, det kan ju finnas nåt där ändå), simma i havet (vättern kommer va kall) och plocka färska frukter från träden!!! (ICA’s sortiment är ganska tråkigt i jan-feb). med andra ord, NJUT av att du är på andra sidan jordklotet och inte har några måsten eller krav! (förutom att komma hem och kramas med oss i senjanuari) (slut på paranteserna) Ses snaart!! pusskraaam <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.