Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

frukost- och middagstips

Min kära väninna Emma/Kickan tipsade mig om en ny version på havregrynsgröt där man knäcker ett ägg i gröten innan man stoppar in den i micron. Supergröt eller något liknande kallade hon det och det var det! Med solrosfrön, äpple och kanel på. Samt med havremjölk till istället för vanlig mjölk, något detox-hittepå. Mums!

Och till middag tog jag fram rödbetorna jag köpte i söndags och googlade hur man tillagar rödbetor. Sen åt jag dem tillsammans med spenat, bulgur, getost och solrosfrön (igen) och lite olivolja samt havssalt. Det var också väldigt mums!

20120919-173511.jpg

20120919-173520.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.