Jennifer sandström

Friday afternoon.

Den här låten! Min bästa låt just nu. Och idag på gymmet såg jag en musikvideo, men hörde inte ljudet, och tänkte den här låten skulle jag nog älska!! Sen visade det sig att det var just denna låt. Livets små sammanträffande.
20140620-174204-63724668.jpg
Sitter just nu på ett urmysigt café. Finns så många magiska caféer och barer här, det känns som att det ligger i deras kultur här – att gå ut och äta frukost, träffa sina vänner och ta en öl på kvällarna. Betydligt mer än hemma i Sverige liksom, men samtidigt är det svårt att avgöra. Vi är väl bra på sånt i Sverige också i och för sig? Fikar gör vi ju en hel del. Och afterworkar. Men det känns ändå speciellt här. Alla områden även lite utanför stan har små trevliga caféer och restauranger. Jag har ju dock inte bott i så många storstäder så det är svårt att göra en rättvis jämförelse egentligen.

Ska strax möta min finska kompis T inne i stan. Inte Ari alltså, ni vet min sjukt roliga finska kompis? Han har varit i Brasilien i två veckor och jag längtar tills han kommer tillbaka och att få höra om äventyren. T och jag ska titta på longboards… Ytterst tveksam till att jag skulle ta steget att faktiskt köpa en dock. Annars vore det perfekt när jag ändå hänger så mycket med någon som kan det där och skulle kunna agera läromästare.

Laters hörni! Är för övrigt på mycket bättre humör nu, att avreagera sig i bloggen funkar nästan alltid.

Ps. Kul att läsa om era resultat i engelskatestet!! Vissa är så tokiga men gissar att deras system inte är fullt utvecklat ;)

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.