Friday adventure

I'm super exhausted after this amazing day. I was suppose to study and do other necessary stuff, but when another option showed up I just couldn't resist that. So I went on a really adventurous trip to the volcano island Rangitoto, not far away from Auckland. It was really cool and I will tell you all about it when I've got some time.

20120824-225221.jpg

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

3 Kommentarer

 1. Elin
  24 augusti, 2012 / 19:36

  Måste bara fråga ännu en sak. Hehe! Hur gick du tillväga för att få en ”.se” adress? Har länge velat fixa en sådan, men har som inte vetat hur man ska göra. Hyr du in dig på ett webhotel eller liknande? :) Tacksam för svar!

  • jennifer
   Författare
   25 augusti, 2012 / 01:36

   Absolut :) Jag är lyckligt lottad med en bror som är expert på allt sådant och han äger även ett webbhotell som jag ligger under. Det är väl det som är det mest kostsamma gissar jag? Jag vet dock inte hur det fungerar med att hyra in sig på webbhotell och liknande, tyvärr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?