Jennifer sandström

Fredagspuss.

HEJ! Kände lite stress över bloggen och att jag måste blogga idag eller i alla fall boooorde men sen tänkte jag: nej vad dumt – här ska skrivas med lust och passion! Vill också så gärna svara på era kommentarer snabbare men ni är så duktiga på att kommentera att jag inte hänger med – BIG LIKE.

Så nu är jag bara här och vinkar hej och önskar en trevlig helg. Status i Åbo? Jorå, det är vinter utomhus men jag tror våren börjar kännas inombords. Bokat mitt flyg till Göteborg ett par dagar in i februari -så många blandade känslor inför det. Ni vet, jobbigt att lämna Mumin, men helt extas över Göteborg (redan börjat maila brevvänner ihopp om att ha en kompisdate så fort jag är där). Annars jobbat mycket i veckan och googlar på jobb så ofta jag orkar. I morgon ska vi fira min pojkvän och jag är så ivrig över att få ge min present, världens bästa! Spana på min instagram för en sneak peek i en video: @jennsandstrom – funderar dock att ge en i morgon och resten på hans födelsedag!

Nu någon serie, Brooklyn 99, Parks & rec eller solsidan, bf bestämmer! Såg förresten Youth in revolt ikväll, SÅ bra film – rekommenderar! Och sen godnatt, japp, längtar efter fredagskvällar med vin och vänner som lite kontrast till det här mysiga och lugna sambolivet ;) hursomhelst, här kommer en FREDAGSPUSS! Trevlig helg!

IMG_2343.JPG

FÖLJ:

10 svar

  1. Alltså nuu har jag missat ngt! Är det helt fixt med Gbg-jobbet nu? Sorry om jag inte hängt med o du måste upprepa dig, men nu bara måste berätta mer! Du fick alltså jobbet du sökte? När flyttar du? Har du bott där innan?

    1. Haha söta Anna <3 Nja alltså, Göteborg är bestämt - men jag letar jobb. Flyttar 3 februari OH MY GOD - har aldrig bott där, liksom verkligen bott där litegrann som jag ska göra nu, är så exalterad över det - även om det varit mitt andra hem de senaste åren :)

    1. Men Julia JA SÅKLART – jag glömmer ju vilka av er som bor därikring. Vad kul det vore! Glad jag blev nu :)

  2. Har du spanat in niotillfems Netflix-lista? För jag såg också Take this waltz och Youth in revolt efter hennes tips ;) Vi har också sett 2 days in Paris, Midnight in Paris och I love you phillip morris därifrån. Är sugen på Submarine och Life Aquatic snart med :)

    1. HAHA – ja och nej, Take this waltz var det en kompis som tipsade om. Men youth in revolt hittade jag där och såg då att take this waltz också fanns med så tänkte att det måste vara en bra lista ;) Kommer nog också plocka fler filmer därifrån. Min pojkvän är inte så mycket för den typen, men snart är jag ju i Göteborg och då har jag all anledning att se på film alldeles själv :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.