Jennifer sandström

Fredag äntligen fredag.

Exakt såhär vaknade jag idag. Jättetrött.

20140221-160211.jpg Mitt sovmönster senaste tiden har varit. Somnar mellan 23-00.30. Vaknar en gång vid fyra-tiden när min pojkvän i Indien hunnit vakna och skickat sina morgonsms, läser de med halvöppna ögon och svarar med en puss-smiley och något ord i bästa fall (pga sömnig). Ibland händer det att jag vaknar till exakt när han smsar trots den knäpptysta iphonen på ljudlöst. Magin två förälskade emellan? Hehe. Sen vaknar jag igen vid sju.

Men. Idag vaknade jag bara den gången vid sju och kände att klockan bara var fyra och flera timmars sömn återstod. Det var ju bara det att, så var det inte. Sov till halvåtta i alla fall, ingen minut är för kort för att somna om!

20140221-160609.jpg
Och detta är jag på kontoret. Jag ser, manisk ut? Men är inte det, lovar. Är bara trött, som sagt. Och rätt ok. Magen har mått ganska bra idag. Om ni undrade. Åt indisk kycklingsoppa till lunch. Magen kanske saknar Indien? Hjärtat gör det i alla fall.

Trevlig helg på er. På söndag kommer nog ett inlägg om hur man får distansförhållande att fungera! Puss

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.