Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Du finns alltid där, men någon kommer ta din plats.

Det är klart att det finns dagar då det fortfarande gör ont. En kärlek så överväldigande kommer ju liksom alltid finnas kvar, som minnen någonstans där djupt inom en. Något som etsat sig fast inom mig är när jag vaknade en morgon, varje morgon, och tänkte att den bästa känslan i världen att få vakna bredvid dig och det vill jag göra varje morgon resten av mitt liv. För det är så det känns. Det var så det kändes. 

he offered her the world kärlekscitat

Som Elaine svarade mig Heartbreak hotel är en del av upplevelsen, du kommer bli förälskad många gånger till, livet är underbart! Och som vi såg i brevet till mig själv var det en inställning jag hade redan mitt uppe i den galnaste förälskelsen. När man är på en sådan plats i livet är det sällan enkelt att vara rationell. När man är hopplöst förälskad eller hjärtekrossad kan man inte riktigt tänka klart. Men det viktigaste är att veta att det alltid löser sig och att livet kan bli vackert och magiskt igen och igen och igen.

kärlekshistorier

Så många ledsna hjärtan jag sett och tröstat. Och jag kommer garanterat få uppleva ett ledset hjärta igen. Men det är en del av det här vi kallar livet. Det är en del av resan och det är en del som gör det värt alltihop. Toppar och dalar. Life wouldn’t be so wonderful if it wasn’t vulnerable.

FÖLJ:

8 svar

  1. Du är så duktig på att skriva!!!! Älskar det sista citatet och oj om det stämmer in på mitt liv just nu. Fast det liksom inte går…

    1. Åh tack fantastiska du! Jag gillar också det citatet, om man får säga så om sina egna ord ;) Kram!

  2. Man upplever ju ledsamheterna även i förhållanden, inte bara när de är slut. Livet blir inte en enkel, rosa dans på rosor bara för att man träffar “the one”, man går igenom samma problem som alla andra och det gör ont ibland. Inte det mest positiva jag någonsin skrivit men det är sant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.