Jennifer sandström

“Du är 19 och vet ingenting!”

Jag får inte höra ovanstående replik särskilt ofta, men efter idag så vet jag att, när jag får höra det så blir jag jävligt förbannad. Särskilt när det används emot mig i en argumentation!

Särskilt när det är en medelåldersman i Gällivare som inte sett särskilt mycket annat (fast det är väl egentligen aldrig ok att påstå att någon är okunnig bara för att man är ung), OCH VAD FAN VET DU OM LIVET? Jag blev ganska arg och förklarade hur ej okej det var att han sa så till mig, och ja, tillsist bad han om ursäkt.

Herregud vad det gör mig upprörd att människor kan ha den synen “du är 19 och vet ingenting”. Ja, jag är ung, jag har inte lika mycket erfarenhet som en 50åring (även om jag har varit på fler platser i världen än många andra) men det betyder inte att jag är okunnig eller dum i huvudet.

Så, tack, nu har jag fått avreagera mig till omvärlden också.

Sen så är jag ju faktiskt 20, inte 19, haha.

FÖLJ:

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.