Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

de perfekta kanelbullarna

Åh jag är så stolt över mig själv! Kanelbullarna blev jättebra. Det kanske är sådant man inte får säga om sina egna mästerverk i köket? Men det struntar jag i. Jag premiärbakade kanelbullar och det blev en success. Jag kände väl ungefär att, oj, jag kanske är skapt för det här – det kanske är bagare jag ska bli? ;) Jag brukar annars vara ganska klumpig i köket och tror ganska mycket på att ‘övning ger färdighet'.

Jag har visserligen inte smakat på dem på själv (såklart) men nioåringarna sa “VILKA GODA BULLAR!” Mamma ska dock också få smaka dem och säga hur de blev.

Tänker inte avslöja mina hemligheter bakom de perfekt kanelbullarna, men vi kan väl säga som så att jag gjorde det på mitt sätt! (Alltså googlade och läste så mycket bra information och tips jag kunde hitta…)

20120629-181532.jpg

Här är mina mumsiga små skapelser!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.