Jennifer sandström

Dagen vi väntat på.

Det pirrar i hela mig när jag tänker på det. Nu står vi här, på vår examensdag. Tre år på högskola, tre fantastiska år av mitt liv! Så mycket minnen och inte en enda omtenta (det är trots allt rätt bra fixat). Idag ska vi fira. Börjar med champagnefrukost i en park nu strax, som fortsätter med ceremoni, klassfoton, lunch med föräldrarna och ikväll bankett och fest! Puss på er från en förväntans full dam som känner hur det spritter i kroppen!

20130531-084126.jpg

FÖLJ:

4 svar

  1. Grattis, älskade Jennifer!

    Du har verkligen var riktigt duktig med allt vad du klarat av de här tre åren! Jag tänker tillbaks på den dagen i augusti 2010 då jag själv skulle åka hem efter att ha skjutsat ned dig till Jönköping inför studiestarten. Då var jag jätteledsen att skiljas från dig – men idag är jag jätteglad och stolt över dig! Du har verkligen vuxit och blivit ännu klokare! Ser fram emot att få se dig en stund innan du drar vidare till Indien. Puss och kram!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.