Dagen vi väntat på.

Det pirrar i hela mig när jag tänker på det. Nu står vi här, på vår examensdag. Tre år på högskola, tre fantastiska år av mitt liv! Så mycket minnen och inte en enda omtenta (det är trots allt rätt bra fixat). Idag ska vi fira. Börjar med champagnefrukost i en park nu strax, som fortsätter med ceremoni, klassfoton, lunch med föräldrarna och ikväll bankett och fest! Puss på er från en förväntans full dam som känner hur det spritter i kroppen!

20130531-084126.jpg

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

4 Kommentarer

 1. Paulina
  31 maj, 2013 / 09:18

  Grattis!!! Du är verkligen jätteduktig :)

  • jennifer
   Författare
   2 juni, 2013 / 21:18

   Tack Paulina, vad gullig du är! :)

 2. Pappsen
  31 maj, 2013 / 15:28

  Grattis, älskade Jennifer!

  Du har verkligen var riktigt duktig med allt vad du klarat av de här tre åren! Jag tänker tillbaks på den dagen i augusti 2010 då jag själv skulle åka hem efter att ha skjutsat ned dig till Jönköping inför studiestarten. Då var jag jätteledsen att skiljas från dig – men idag är jag jätteglad och stolt över dig! Du har verkligen vuxit och blivit ännu klokare! Ser fram emot att få se dig en stund innan du drar vidare till Indien. Puss och kram!!!

  • jennifer
   Författare
   2 juni, 2013 / 21:17

   <333

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?