Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

CupoNation Headquarter – nytt kontor!

Klockan är strax efter fyra och jag äter min lunch. Det på grund av att det var dags att ta sin dator, stol och skrivbord och traska tvärs över gatan till vårt nya, fantastiska kontor! Inte bara på grund av det, vi hade tydligen ett möte som började vid lunch (mitt i vår flytt) och varade hur länge som helst. Att jobba i ett startup är lite som att vara ute på ett äventyr, man provar sig fram, väljer vägar man inte vet vart det leder och svänger om det inte går bra.

Hur som helst. Här sitter vi nu!

20140227-162720.jpg
Ett runt kontor, hur häftigt?! Tror vi kommer trivas kanon här. Kommer jag göra i alla fall.

Det var en rätt rolig procedur när vi skulle packa ner vår saker i lådor och sedan på något sätt förflytta allting. Men det gick fint. Träningsvärken kändes i mina armar när jag fick bära bord och lådor, härlig känsla!! :-)

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.