Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

CAIRNS

Jag lever och mår fantastiskt bra! Är det något jag lärt mig av allt resande så är det att allting alltid löser sig och man kan vara ganska relaxed över det mesta. Kom till Australien utan cash, kunde inte ta ut pengar på flygplatsen, busschauffören tyckte jag var dum som ville betala $5 med kort (då saknade jag Sverige, vårt kära land är verkligen före typ hela världen!), fick gå till en annan terminal och ta ut pengar. Väl framme på hostlet var det såklart stängt för kvällen och jag skulle ringa ett nummer men jag hade inget aussie nummer att ringa med så jag satt mig bara utanför och väntade. Tillslut kom några ut från hostlet och kunde släppa in mig!

Det är verkligen tropiskt klimat här, så varmt och lite regnskurar. Kom in i ett hostelrum med 8 sängar, mest tyska killar men även en SVENSK kille, såklart liksom. Så vi hänger just nu vid ett ställe med gratis wifi. Annars så känns det sjukt skönt att resa helt ensam, ingen annans åsikter och önskemål att ta hänsyn till :)

Har ägnat dagen åt att fixa telefonkort och planerat hela resan ner längs kusten! Så allt är bokat och klart nu. Och Sverige, jag har 250 fria minuter att ringa er för, eller ja ringa till alla! Typ för bra för att vara sant.

I morgon ska jag ut till Great Barrier Reef och dagen efter det på en övernattning i regnskogen. Är dödsrädd för alla djur här, drömde att jag träffade på en känguru på gatan inatt och fick panik för att jag inte visste vad man skulle göra när man möter en känguru! Men det verkar som att djuren trots allt är mer rädd för dig än du för dem, så det kommer nog gå fint.

Hoppas allt är bra med er, vi hörs snart igen, puss puss!

20121113-164015.jpg

FÖLJ:

2 svar

  1. Ha så roligt! :D Så roligt att följa dig, som alltid. Kul att du kan blogga, det kan uppenbarligen inte jag ;) Hehe.

  2. Haha! Känguru på gatan. Jag visualiserade en med keps och t-shirt typ, som knallade förbi och sa: tjena!

    Härligt att du är framme välbehållen. Och JA, jag håller fullkomligt med om den teknologiska utvecklingen. Här har de fortfarande telefonautomater, de tar inte kort över allt, och vissa ställen tar inte visa. Man kan inte stoppa i kortet i automaten förrän kassören har scannat in alla varorna (så som på ica du vet) och de är allmänt sega i affärerna.. sverige ibland alltså <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.