Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Bingo Rimér – föreläsning, “är du den playboy du framstår som?”

Idag är Bingo Rimér i stan och i samband med Spring Inspiration var han på högskolan och föreläste. Vad kan snubben ha att komma med? undrade jag och gick dit, utan förväntningar med kanske en aning skeptisk inställning till han som person och varumärke.

20130301-074035.jpg

Vad kan jag säga? Snubben är hur skön som helst och jag måste medge att han är väldigt intellektuell. Han vet verkligen hur man gör business och hur man säljer. Det blev många frågor, många skratt och min bild av honom har förändrats till det positiva. Bingos och Katrins relation är verkligen en relation i särklass, men vem är jag att döma? Jag tycker alla får leva sina liv precis så som de vill, om de mår bra av det.

Jag frågade Bingo om han är den playboy han framstår som och han svarade “Det frågade Katrin också.” innan han fortsatte med ett högst oklart svar i stil med “nej det är jag väl inte, eller jo, eller nja, kanske lite?”

Bingos slutord…
20130301-074044.jpg

Min väninna Frost fick en bok och en kram för sin fråga och var med all rätt mycket stolt. Alltihop var en väldigt intressant erfarenhet och vad jag dragit mest lärdom av är att sluta döma människor efter hur de framställs i media eller i olika sammanhang. Så fort man träffar personen så inser man liksom “han är faktiskt en människa”.

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.