Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Bästishäng ute på landet.

Igår hoppade jag in i bilen och begav mig ganska exakt en timma nord-västerut.

Ut på landet med andra ord. Min slitna tumnagel, mormors gamla ring, och jag.

Då hamnar man nämligen i Herrljunga. Den mysiga lilla staden, som också producerar Herrljunga cider och där man passerar med tåg (topp 2 saker folk vet om platsen). Där alltså en av mina närmsta vänner bor. Emma Frost.
Vi sågs senast i augusti på Ruts bröllop vilket är rätt nyligen för att vara oss. Men skulle vilja hänga med denna bönan dagligen så tvekade inte en sekund att köra ut på landet en timma för att få träffa henne när jag hade chansen!

Vi gick och handlade lunch. De är lite vitsiga på Hemköp i Herrljunga.


Sen lagade vi kikärtsbiffar (hett tips, gud så gott) med sötpotatis, rödbetor och fetaost.

Vi pratade om allt. Framtiden. Vänner. Jobb. Tog ikapp det som hänt och så. Och så kikade vi på Gina Dirawis värld, ett annat bra tips på SVT play.

Kände mig så lycklig i hjärtat efter att ha hängt med min bästa Frost i några timmar. Drömmen kommer alltid vara att få bo i samma stad igen, men ibland ter sig livet annorlunda. Då får man finnas där mentalt istället. Höras ibland, men alltid veta var man har varandra.

  
Behöver dessa doser av vänskap för att må bra. Verkliga möten men också över telefon. Det betyder så mycket!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.