Jennifer sandström

bästis, film och B&J

Idag har varit en bra dag. Lugn och skön. Har kramats med Hjalmar hela dagen, min bästis. Och lycklig i hjärtat är jag också, som för det mesta, som jag är 95% av min vakna tid. Så ni behöver inte vara oroliga, men tack i alla fall för ni fina som tagit er tiden att säga något, i bloggen och på sms och i verkligheten. Sådant värmer otroligt mycket.

Idag har vi ätit ben and jerrys och sett på
– green street hooligans
– halva the lucky one
– evening
– och just nu, the impossible

Jäkla filmdag. Exakt vad jag och mina lungor behövde. Smuttar på ett glas rött just nu i denna stund också och bölar till filmen, om tsunamin i Thailand – sjuuukt hemsk.

Hoppas ni har en fin fredagkväll,
Puss

20130125-204024.jpg20130125-204032.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.