Jennifer sandström

Att vara singel.

Jag berättade vad jag hade känt under förra veckan och hur jag kunde känna ibland,
“Du saknar någon?” sa hon.

Gör jag verkligen det? undrade jag. Njaäe, inte egentligen. Med en ärlighet från djupet av mitt hjärta. Jag trivs med mig själv. Jag trivs som singel. 6 av 7 dagar i veckan, på ett ungefär, kanske mer? Kärlek är det vackraste vi någonsin får uppleva. Och jag sa “de har de så lätt, människor i förhållande, de får så mycket kärlek varenda dag.” Kärlek som vi singlar på något sätt måste ge oss själva. Familj och vänner i all ära, de får aldrig underskattas. Men den där sista biten, någon som viskar i ditt öra hur mycket den tycker om dig precis innan du somnar. Det får vi andra kämpa med, viska till oss själva, jag är bra som jag är och snart så dyker han nog upp. För jag vet hur underbart det är att ha fjärilar i magen och om jag inte längtade så vore jag dum.

Så nej, han behöver inte dyka upp idag, inte i morgon. Jag har världens sämsta tålamod, men när det kommer till kärlek, är jag beredd att vänta lite.

FÖLJ:

2 svar

  1. Know the feeling! Vissa dagar hatar jag singellivet men hellre singel än någon “fel” som man bara slösar tid på. Å andra sidan hatar jag att vara sjukt picky med allt och att någon 100% perfekt skall dyka upp kanske jag inser någon gång att det inte händer – eller det kanske händer ändå?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.