Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Att utveckla ett kritisk tänkande

Att jag orkar ta upp det här just, halv nio en onsdagsmorgon, det övergår mitt förstånd.

Igår, precis innan jag skulle somna, så snubblade jag över det HÄR inlägget av Olof Röhlander. Ni vet mannen som gör peptalks, föreläser, skriver böcker och är väldigt inspirerande? Just det här inlägget kände jag träffade mig rakt i hjärtat och jag tror att min hjärna bearbetade allting väldigt bra under nattens gång. Nåja, det är tveksamt, med tanke på att jag vaknade vid fyra upp ur en dröm där jag var i Australien och hade packnings-panik, såklart, var för en halvsekund tvungen att tänka efter “vart är jag nu igen?”. 

Men någonstans tog jag in informationen i alla fall. För det första jag gjorde i morse var nämligen att tänka kritiskt. Mr Röhlander nämner så många viktiga punkter i sitt inlägg som är värdefulla att komma ihåg. Jag har aldrig varit bra på att tänka kritiskt, men jag tror jag är på väg åt det hållet nu, ÄNTLIGEN!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.