Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Att inte vara helt nöjd och vilja förändra.

Jag lever mitt liv ganska precis så som jag vill leva det. Impulsivt och på något sätt steg efter steg i mina drömmars riktning. Jag trivs och tycker att dagarna är fina, att livet är fint. Men ändå, ändå känns det inte optimalt. Och jag känner att jag vill leva lite annorlunda.

Jag vill ägna mer tid åt naturen, att vara ännu mer i nuet och gå förlorad i djupa konversationer med intressanta människor. Jag vill ta hand om mig själv och min kropp och njuta av livet ännu mer. Jag vill vara maximalt i harmoni med mig själv och allt runt omkring mig. Jag vill alltså ägna mindre tid åt sociala medier och meningslösa appar eller tv-serier. Jag vill göra något mer värdefullt av min dyrbara tid, av det här vackra livet. Tanken passerar då och då, men hur sjutton gör man?

Ibland behöver jag bara en paus. Stänga ner Facebook, Instagram, Snapchat och Bloglovin' i en vecka eller så. Tio dagar kanske. Fast helst av allt önskar jag att jag kunde få mer distans överlag till dessa beroendeframkallande medel. Att jag kunde ta fler promenader. Prata med människor öga mot öga istället för i en grupp på Facebook. Att jag kunde skratta upp i himlen och höra någon annans skratt bredvid mig, istället för att le mot en skärm.

Vart börjar man? Hur börjar man? Jag vill läsa fler böcker. Skriva ännu mer. Göra det jag älskar. Det som verkligen betyder något, det som räknas.

20140506-184038.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.