Jennifer sandström

Att göra det förbjudna.

Det är mitten på augusti och jag ser folk njuta av att sommaren äntligen är här och omfamnar oss. Och jag, jag är egentligen någon annanstans. Såklart njuter jag också, mer än någon annan. Semestern har aldrig smakat bättre. Men i hemlighet har jag också börjat tänka på hösten, med ett pirr i magen. Jag gör alltså det förbjudna och blir plötsligt en sån där jobbig och hurtig typ som ääälskar hösten och ser den som en tid för nystart, förändring, mål, motivation och så vidare.

Och det är inte helt sant, att jag älskar hösten mest av allt. Redan nu när jag ser gröna löv ramla ner från sina grenar så hugger det till lite inom mig. Jag brukar tycka att det är sorgligt att se allt liksom dö. Det gröna är så fantastiskt vackert och allting blir vackert tillsammans med det. It's a fact. Sommaren är magisk. Men det sägs att vi behöver årstiderna. Jag är lite rädd för att uppleva mörkret igen, på riktigt alltså. Men jag tänker att jag ska bemästra hösten och vintern bättre i år än jag någonsin gjort! Jag ser det lite som en utmaning.

Sen ser jag fram emot att bygga ihop en visionboard! Äntligen har jag någon form av vision och så inför den närmsta framtiden – och att sätta allting på print gör att man någonstans undermedvetet jobbar mot just dessa mål. Det brukar fungera för mig. På min visionboard i höst ska saker som lära mig finska, yoga, skriva och pull-ups finnas med!

Jag ser faktiskt fram emot den här hösten. Gör ni? 

FÖLJ:

7 svar

 1. Jag älskar hösten!
  Älskar luften, fuktig och frisk och full av dofter. Älskar färgerna, sprakande i alla färger av oranget eller alla färger av grå.
  Älskar hur världen går in i dvala för att orka med sommaren.
  Älskar tystnaden.
  Älskat te, mörker, film, soppor, regn.
  Bästa årstiden någonsin.

 2. Värmen och solen börjar kika fram hos oss nu också, lite tråkigt att det börjar bli varmt nu såhär i slutet.. Får hoppas på varmare höst.

  förresten så har jag just nu en tävling på min blogg där man bland annat kan vinna solglasögon/vanliga glasögon med eller utan styrka. Kolla gärna in och var med om du känner för det, hade varit jättekul :)

 3. Jag känner samma sak! Håller med om att hösten alltid känns som en nystart och det är härligt! Ser fram emot mera vardagslunk, faktiskt. Att få lite mer rutiner igen. Gillar nog faktiskt hösten som årstid mer än sommaren också men det kanske man inte ska tala för högt om ;)

 4. Åh! Älskar också hösten och har precis köpt en ny höstjacka som är sååå fin och jag vill bara använda den NU! men som sagt.. sånt får man ju inte säga högt :)

 5. Hösten är härlig för med mindre ljus och värme får man “mer tid” att göra “duktiga” saker. Att jobba känns inte alls sä svårt och man kan sova en hel helgdag om man vill :)

  Privat ser jag fram emot hösten oerhört mycket, men yrkesmässigt sådär…det blir en tuff tid med oerhört mycket att göra. Drömjobbet men jaa..våren såg bättre ut. Bara att vänja sig kanske… så kan det vara att “vara vuxen”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.