Jennifer sandström

Alla hjärtans-helgen i London

Hela helgen var en hjärtans helg. Från fredag till måndag. Det var jag och my love på weekend i London. En bra födelsedagspresent som jag gav till honom men också ett bra sätt att fira kärleken på.

P1100123

P1090984

Himlen var grå men inom mig exploderade färgerna så som de gör när jag får upptäcka nya städer med någon jag tycker om. Vi promenerade över Londons gator, på marknader och genom parker, höll värmen genom att gå snabbt och då och då värma oss inne i trevliga butiker eller mysiga caféer. Och vi åt så god mat, jösses alltså, så himla lyxigt. Sen så var Lejon Kungen-musikalen lite magisk. Och jag kom hem ett par böcker och anteckningsblock rikare, den typ av shopping som jag föredrar. Jag fick också användning av många av alla de London-tips jag fick, så tack för det hörni.

Och om ni inte tycker dessa bilder ser särskilt gråa ut så är det för att solen tillslut kikade fram i måndags och väckte små vårkänslor till liv. De vackraste bilderna fångades i det ljuset.

P1090995

P1090986

Gillar verkligen den här bilden på T. Folkmassan i bakgrunden är nämligen en hel hög med unga och coola killar som köar till den senaste modellen av Kanye Wests sneakers som precis släppts. Adidas borde vilja köpa den här perfekta reklambilden, just sayin'.

P1100118

Books are brain gyms. En poster som signerats av Instagramkontot: Note to strangers.

P1100219

P1100226

Måndagen alltså, några plusgrader med lite kall vind men solens strålar som värmde oss. Vi slog oss ner för en kaffe vid South Kensington och tog in stämningen och känslan av allt som hände runt omkring oss. Ni vet, folk, barn, duvor, bussar och bilar som samsas med varandra på gatorna.

Fotograferande blev det såklart en hel del av och här var ett litet axplock. Njöt verkligen av att få bära min behändiga lilla kamera runt halsen och försöka fånga känslan i det vi upplevde där och då. Och som jag njuter av varje stund jag lär mig mer om min kamera och bilderna vi tar tillsammans. Även om det också innebär en del frustration emellanåt, som till exempel det faktum att min dators hårddisk är full…

Jag och min kamera fångades på bild genom iPhonen också. Blev väldigt väldigt få iPhone-bilder denna helg, men drygt 600 Lumix-bilder.


Ett uns av ångest sköljde dock över mig idag, tänkte att det får vara så, det är okej. Kändes något bättre när Mumin smsade att vi skulle äta kycklingtacos och att han bakade något till efterrätt. För av tacos och sötsaker (och kärlek) blir man alltid lite gladare, det vet alla.

Och glad alla hjärtans dag på er! Eller vän-dagen som den kallas i Finland, tycker det är lite fint. ♥

FÖLJ:

7 svar

  1. Vilka fina glimtar du delar med dig av! Var det ditt fösta musikalbesök? Gillar du Lejonkungen-filmen? ångest? Inte alls kul. Kycklingtacos och dessert tror jag är bästa medicinen.

  2. “Himlen var grå men inom mig exploderade färgerna så som de gör när jag får upptäcka nya städer med någon jag tycker om”. Så fint!

  3. Vilken skillnad på alla bilder! Så himla fint och peppigt. Missade typ alla hjärtans dag om det inte var för mitt fånga känslor på bild inlägg dårå.

    1. Taaaack! Så kul att du uppmärksammar skillnaden!! :) Det tar ju lite tid att få ihop dessa bilder, men känns helt klart värt det, så roligt att försöka få till en bra bild med KÄNSLA och alltihop ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.