Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Åh du mitt vackra Göteborg.

Fan jag är så kär i dig! När vi gick runt på stadens gator och torg under förra veckan och när jag åkt genom fler stadsdelar än tidigare här så bara liksom växer den kärlek jag känner. Jag såg på allting med lite nya ögon och tänkte att shit det är verkligen fint här. Det är inte för inte jag tycker om att komma hit.

Människorna är också härliga. Jag har min kompis Martin här, som jag pluggade med på Nya Zeeland och han är sjukt göteborgsk, precis som min bästis Sofia. Träffade honom ikväll och promenerade ner till hamnen. Det har varit en så vacker dag idag! Solen lyser magiskt och alla njuter lite av sensommaren. Själv är jag alldeles för varm i mina höstkläder, men det känns ok.
IMG_0495.JPGHär är Martin, vi hängde hösten 2012 på NZ! Superskön frilufts-nisse är han.

Och vackert var Göteborg ikväll. Lite som om du viskade till mig kom ihåg hur underbar jag är och kom tillbaka snart! Jag hoppas du är lika strålande när jag kommer tillbaka i oktober, Göteborg.
IMG_0496.JPG

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.