Jennifer sandström

affärsidéer & mitt drömföretag

Här om dagen så diskuterade jag och min barndomsvän och nu även kollega, 3 potentiella affärsidéer i Gällivare. Jag ser så många möjligheter i den här staden, kanske inte möjligheter på mitt individuella plan, men för samhället i stort och dess befolkning. Vem vet, kanske jag dyker upp här om ett år igen och satsar 110% på något jag tror skulle kunna fungera!

Idag kom jag också äntligen på vilket mitt drömföretag att jobba på är: Google! Det verkar så jäkla häftigt. Undra om de tar emot praktikanter måntro?

20120518-230917.jpg

Det är skönt att ta det lugnt, men jag är så redo och sjukt pepp på att fullfölja min utbildning och sätta igång med alla karriärsdrömmar jag har!

20120518-230934.jpg
Det börjar närma sig…

FÖLJ:

Ett svar

  1. När åker du? jag börjar nästan få panik av att inte göra något på ett par dagar och tittar efter business opportunities. Skada – ja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.