Snyggt ståbord för hemmakontoret?

Reklamsamarbete med Freedesk

Kommer ni ihåg när jag visade er min nya behändiga och tjusiga grej till mitt hemmakontor i höstas? Sen dess har min Freedesk varit mig trogen och han har fått följa med in i vårt nya hem. Även om jag inte står hela tiden, och ibland inte ens varje dag, så är det guldvärt att ha möjligheten och faktiskt kunna göra det. Det här höj- och sänkbara skrivbordet, som är utvecklat av fyra skånska entreprenörer, syns knappt när det är nedfällt och går att fälla upp på bara en sekund. Det är ett litet skrivbord, perfekt för din dator eller laptop.

Du får 10% rabatt hos Freedesk med rabattkoden JENN

Dessutom är det ett ganska snyggt ståbord när man har det uppe, tycker ni inte? Och den höj- och sänkbara funktionen är otroligt smidig!

höj och sänkbart skrivbord

Höj- och sänkbart bord från Freedesk. Ny skrivbordsstol sen sist också. Älskar den.

höj- och sänkbart bord

Och såhär vackert smälter han in när man vill sitta igen och fäller ner bordet. Datorn kan stå kvar på ståbordet.

Det är många som hör av sig och frågar om mitt ståskrivbord och därför är jag glad att kunna göra det här långsiktiga samarbetet tillsammans med Freedesk. Det är en produkt jag själv gillar och uppskattar och dessutom gärna rekommenderar till andra. Jag har liksom inte stött på någon annan lika smart lösning för ståbord för hemmakontoret. Är inte vanliga höj- och sänkbara bord ofta ganska fula, klumpiga och dyra? Har du sett något som påminner om detta?

Om man tillbringar mycket tid framför en dator eller vid ett skrivbord tycker jag att man absolut ska möjligheten att kunna stå upp. Framför allt på sin arbetsplats, men också hemma. Det här lilla ståskrivbordet fungerar såklart både på jobbet och hemma. Så kanske även ett alternativ för din arbetsgivare att köpa in till kontoret?

Laptopstöd från Freedesk

En annan grej jag inte skulle kunna vara utan är mitt ”laptop stand”. Jag har både det du ser på bilden, och så det här laptopstödet från Freedesk – det senare går enkelt att ta med sig då det blir helt platt och är väldigt lätt.

Skaffa ett laptopstöd eller ståskrivbord från Freedesk med 10% rabatt

I och med det här samarbetet har jag möjligheten att ge dig 10% rabatt på ett helt köp hos Freedesk. Du kan beställa deras höj- och sänkbara skrivbord men jag kan också rekommendera laptop-stödet likt det jag har, de har bland annat ett i trä. Om du tycker det ståbord jag har ser ut att fungera bra så är det modellen Freedesk desk riser compact som du ska kika på.

Ange rabattkoden JENN när du beställer från Freedesk så får du 10% rabatt.

Gå in här och kika bland utbudet

Det är både fri frakt och fri retur inom EU! Och just nu är både vinrött och gult två färger som är utgående och finns till ett riktigt rabatterat pris.

ståbord skrivbord

Det höj- och sänkbara skrivbordet från Freedesk går att ha i olika lägen, och passar alltså om du är lång eller kort. Jag blir faktiskt fortfarande, efter åtta månader, förvånad varje gång jag tar upp bordet över hur enkelt det är. Du bara lyfter det rakt upp till önskad höjd och piggarna hakas i på undersidan.

Freedesk höj- och sänkbart skrivbord – de olika modellerna

Det finns olika modeller och jag har själv en Desk Riser Compact, det är ett litet höj- och sänkbart skrivbord som passar bra för en laptop. Om du har en större dator kan original vara en bra storlek.

* Desk riser original54 cm x 80 cm, vikt 5.5 kg, maxhöjd 43 cm.

* Desk riser compact (den jag har): 39 cm x 58 cm, vikt 3 kg, maxhöjd 34,5 cm.

* Desk riser lite och lite compact – finns i samma storlekar som ovan modeller, men är gjord av ett lättare material och passar bra för dig som enklare vill kunna ta med dig din Freedesk.

Alla modeller klarar 10 kgs belastning och kan höjas och sänkas i 9 olika steg. Om du är längre än 1.95 cm kan Freedesks ståbord möjligen vara lite för låga för dig, men annars är det inga problem.

Läs mer: 10 tips för att jobba hemifrån

ståbord hemmakontor skrivbord

Det höj- och sänkbara ståbordet finns i olika färger och i ek.

Gå in här och gör din beställning och uppge JENN så får du 10% rabatt!

Följ:
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

10 Kommentarer

 1. Chris Nowak
  1 juni, 2018 / 06:55

  No way! Jag hade faktiskt letat efter ett sådant skrivbord. Nu är det beställt. Med rabatt. Apropå relevanta samarbeten 👍

  • Jennifer Sandström
   Författare
   1 juni, 2018 / 07:36

   Vilken tajming – superkul att höra! Tack Chris! Hoppas du kommer gilla din Freedesk lika mycket som jag gör :) Körde du på samma storlek?

   • Chris
    1 juni, 2018 / 21:09

    Yes, i vinrött! :)

 2. 2 juni, 2018 / 21:22

  Oooh den är ju superfin!

  • Jennifer Sandström
   Författare
   6 juni, 2018 / 13:09

   Den är väldigt bra och smidig som ståbord, rekommenderas!! :)

 3. Anna-Karin
  19 december, 2018 / 20:27

  Kan du visa närmare hurdan den där mojängen är som du har under din laptop. Och var får man en sådan?

  • Jennifer Sandström
   Författare
   20 december, 2018 / 07:26

   Det finns lite olika typer, de kallas för laptop-stöd typ. Den här beställde jag direkt från Apple, raindesign heter märket men den var lite dyrare, tror 6-700. Kan också tipsa om Freedesks laptopstöd som tar väldigt lite plats och fungerar likadant men är billigare: http://www.thefreedesk.se/produkt/freedesk-laptop-stand/

   • Anna-Karin
    20 december, 2018 / 09:05

    Tack för svaret 😊

 4. Anna-Karin
  19 december, 2018 / 20:29

  Kan du visa närmare hurdan den är den där mojängen som lyfter upp laptopen i bättre skärmläge. Och var får man tag på en sådan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?