Vykort från Alperna // Österrike

Hej på er – från ett alldeles fantastiskt mysigt och underbart Alperna. Vi är nu i en liten by med namnet Söll i Österrike. Jag är fortfarande lite sjuk men börjar äntligen må bättre. Det regnade igår och jag fick i princip en hel vilodag, det behövdes. Så idag orkade jag, med nöd och näppe typ, att ta mig upp på höga höjder bland bergstoppar för lite skidåkning. Och gudars vad fint det var. Så värt allt. Tacksamt att ha med sig en pojkvän som kan bära skidor och sånt där också.

Just nu ville jag bara säga hej härifrån Österrike och meddela att vi har det fint trots förkylning och regn. Jag är bara så jäkla glad och tacksam över att vara här, omringad av berg. Och förresten, vill ni få lite fler inblickar i resan så lägger jag upp en del på Instagram: jennsandstrom.

Och ja, som ni ser, ser det inte så dumt ut va?


OBS, fotad med iPhone – finare bilder får ni se senare ;-) Är faktiskt himla kul att ha en riktig kamera att fånga alla upplevelser och känslor med.

I morgon är planen att åka lite mer skidor och sen sova en natt i Innsbruck innan hemresan på tisdag.

Vi hörs nog när jag är i Finland igen, puss och kram!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

9 Kommentarer

 1. Julia - lever livet i en ryggsäck
  20 mars, 2017 / 14:49

  Härligt det låter. Känner igen din känsla av att känna igen allt. Jag upplever det varje sommar när jag åker tillbaka ”hem” till Seattle. :)

  Blev också extremt peppad på min lilla trip till München i sommar.

 2. 20 mars, 2017 / 21:01

  Härligt att höra att du mår bättre! Den där vackra utsikten är väl rena rama dunderpillret mot alla sjukor ;-)

  • jennifer
   Författare
   20 mars, 2017 / 22:24

   Alltså det verkar vara så, mår betydligt bättre trots att jag fick pusha mig själv lite till två dagar i backen ;)

  • jennifer
   Författare
   23 mars, 2017 / 21:31

   Läste att du också blivit himla sjuk, fyy vilken jobbig upplevelse. Att få så hög feber är riktigt hemskt. Kommer ihåg när jag fick det på Nya Zeeland… Extra jobbigt när man är långt bort hemifrån också. Men vad bra att du också mår bättre! Och min resa blev himla bra i alla fall :) Kram

  • jennifer
   Författare
   26 mars, 2017 / 11:34

   Visst är det, fler bilder kommer så småningom ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?