Jennifer sandström

Herrljunga och mina Emmas.

När tåget rullande in på Herrljunga-station pirrade det i hela mig. Älskar att komma hit sen första gången jag var i Herrljunga över påsk. Och när jag hoppade av tåget såg jag nästan direkt mina Emmas en bit bort. Såklart springer vi mot varandra som i finaste filmen där de bästa vännerna inte sett varandra på flera månader. Mina själsfränder.bästisar
Jag, Frosten och Hjalmar.

Frosten bor i det kanske finaste huset här i Herrljunga. Fenix-huset. Som har en charmig inredningsbutik på bottenvåningen.Fenix-huset i Herrljunga

Vi var mest glada att se varandra, pratade lite om det som hänt under våren och vad som står inför hösten. Och så gick vi på tågrälsar och klättrade upp på en gammal tågvagn. mina Emmasbästa vänner20140614-132847-48527770.jpg

Fikade hos Frostens mormor som har bred sån dialekt de har i den här delen av landet. Hon är så himla rolig! Och allt kändes så typiskt svenskt. Flaggor överallt i trädgårdarna här, bryggkaffe, bullar osv. Till middag köpte vi pasta och lösgodis (bara för att det är ett måste när man kommer till Sverige).vackra Sverige
På kvällen tjötade vi och vek oss av skratt till gamla filmer vi spelat in när vi alla hängde i Jönköping. Såg lite fotboll också. Och åt knäckebröd och drack whiskey. Ikväll ska vi dricka vin och drinkar!!

Nu är vi på Furu och förbereder inför festen.

20140614-105344-39224645.jpg20140614-105343-39223678.jpg
#festpåfuru
Ska bli så kul att få hänga med mina närmsta vänner i 20-tals miljö. Det är Belle Epoque eller Great Gatsby-tema som det så vackert kallas. Hela huset är pyntat och vi är redo för åttio gäster! Hört att temat varit populärt på senaste här i Sverige men är säker på att ingen gått så all in som Emma och Eva gjort – känner mig lycklig i hjärtat att ha en sån vän och hennes mamma som ordnar sånt här!

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.