Jennifer sandström

Frågestund?

De flesta bloggare har frågestund i bloggen då och då, där läsaren får en chans att fråga bloggaren vad som helst! Jag har aldrig haft en “frågestund”, men jag tänkte att, det kanske finns någon av mina läsare som undrar över något och inte kommit sig för att fråga? För ni får ju givetvis alltid ställa frågor, bara skriva en kommentar eller skicka ett mail. Får mail då och då om min utbildning, om Kanada eller Nya Zeeland och liknande, och jag svarar mer än gärna på sådant – tycker det är kul att kunna dela med sig av det man vet och lärt sig!

Hur som helst, har ni en fråga eller något ni funderat över, eller bara är nyfikna på, så passa på att fråga nu så ska jag svara på dem sen!

Och även om ni inte undrar över något så kan ni väl fråga i alla fall, “don't let me hanging” liksom. Det vore ju alldeles för pinsamt att ha en frågestund utan att få några frågor… ;)

FÖLJ:

4 svar

  1. Jag vill veta om det är dyrt att bo och leva i Nya Zeeland. Är priserna dyrare än i Sverige osv? Vart hittade ni campingvanen och vad kostade den att hyra? Jag och min pojkvän ska till NZ i Januari och vara borta någon månad, så hade varit toppen att få så mycket tips om landet som möjligt :) Samma med Kanada, hur var det? Dyrt? Hur var människorna? Vad har varit bäst? Osv osv. Tack på förhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.