Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Bondi beach med vänner hemifrån!

Hej på er! Här i Sydney är allting toppen. Hur är det hemma i vintern och kylan? Jag tror jag kommer vara helt extas när jag landar på svensk mark igen, känns så längesen nu…

Igår var en fantastisk dag! Vaknade 10.30 och insåg att himlen äntligen var blå igen. Slet snabbt på bikinin och packade väskan för att åka ut till Bondi beach, igen. Det bästa var dock att mina två vänner hemifrån Gällivare precis kommit hit och flyttat in i en lägenhet. Att få krama Lisa och Matilda och hänga med dem på stranden i några timmar var helt underbart!! Kändes liksom lite hemma ni vet, människor man vanligen ser i hemmamiljö.

20121213-111747.jpg
Solen hade jag saknat och i all hast glömde jag solkrämen hemma, så idag är jag liite bränd, typiskt!! Hatar att bränna mig!

Senare fick jag krama Feriel hejdå, den goa holländaren som jag hängt med här i Sydney. Älskar när man träffar människor som man klickar otroligt bra med!!

Och till kvällen så mötte jag upp en annan Lisa och hennes syster, kompis från Jönköping som jag pluggar med hemma. Hon har varit i Melbourne och pluggat nu. Det var också sjukt trevligt och ännu mer hemmakänsla!

Idag hänger jag med mig själv igen och lever kvar på känslan av det sociala umgänge jag fick igår. I eftermiddag åker jag nattbuss till Melbourne :) Just nu sitter jag faktiskt på Art Gallery of New South Wales. Gammal konst är fint och lite intressant, men modern konst himlar jag mest med ögonen åt, haha. Kolla på denna vackra målning av Milford Sound i Nya Zeeland… Så fin!

20121213-112752.jpg

Puss och kram från ett varmt Sydney!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.