Jennifer sandström

Avresa mot SF.

Jag är nog ärligt talat lite nervös inför alltihop, resfeber kanske? Min hjärna har verkligen gått på högvarv i två veckor nu, och tänkt igenom alltifrån vad som skulle tas med till dagarna på mässan till vilket handbagage jag ska flyga med till USA (och att jag ska ha med öronproppar, våtservetter för ansiktet, stödstrumpor osv…). Längtar lite efter att bara få sätta mig på det där planet och kanske kunna andas ut. Jag har även raderat ännu fler bilder från min iphone (vill inte radera alla av förklarliga skäl) och köpt Spotify Premium på nytt för att kunna ha musik offline och fixat med de listorna (samtidigt som jag tittade på fotbollen som Sverige gick förlorande ur), laddat ner några podcasts i offline-läge och förberett mig med ett par böcker och en korsordstidning. Och nu pirrar det nog lite.

Flyget går om ett par timmar och via Köpenhamn. Och jag ser faktiskt fram emot att få prova den här nya resekudden för nacken med inbyggd huva som man kan dra över sig, det kommer en recension på den senare tänkte jag! Visst ser den lite spännande ut?

Apropå att flyga, jag flyger med SAS och Vagabond gjorde nyligen en kul artikel med bilder från gamla lyxflyg som SAS har haft. När jag ser bilderna kan jag spontant känna att det är fint att utvecklingen går framåt ändå. Ni hittar artikeln HÄR.

En sista sak, fick igår ett mess från Mumin som är på plats i Stanford, och han var på besök på Apple!!! Fett coolt att få checka in just där liksom. Tydligen är det inte det enklaste att få ett besök på Apple heller? Jag är lagom avis.

Jag hoppas att han fick med sig en goodiebag, med förslagsvis en iPhone som han kan ge till mig. Jag behöver det där minnet med 64 GB snarast.

Okej hörni, puss och kram så länge!

FÖLJ:

9 svar

  1. oh, en sån där resekudde behöver jag också få tag i! Var kan de köpas? :) Och rekommenderar du alltså stödstrumpor även om man är ung och frisk? De är inte bara till för att motverka blodproppar, utan ger de även annars ökad komfort under långflygning?

    1. Den heter ovaer och finnes online. Jaaaaa alltid stödstrumpor på långa flighter – att underlätta blodcirkulationen och minska spring i benen på en långflygning är alltid bra, oavsett fysisk form ;)

  2. Have a safe flight Jenn! Ser fram emot en recension av ovaer från dig också. Läste Daniels för ett tag sen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.