Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Återhämtning, reflektion och målbildning.

Jag tror att jag alltid vill spendera mina sista dagar av året såhär, på en solstol vid vattnet under ett parasoll. Det ger tid för återhämtning, reflektion och målbildning.

20131228-101844.jpg20131228-101854.jpg

Allt det där man “ska” göra. Se över året som gick, minnas tillbaka vilka fina och mindre fina stunder man hade. Hur man kämpade och hur man ibland lyckades. Jag blir lite trött av tanken att göra en summering av mitt 2013. Det får kanske bli en kort sådan, med det viktigaste.

Sen “ska” man ju sätta upp mål också. Och så är det skillnad på yttre och inre mål och forskning visar att människor som uppnår inre mål mår bättre än de som uppnår yttre mål. Det är svårt att ha mål när man lever för sina impulsiva handlingar, det är nog därför jag gillar drömmar. Men någon sorts riktning är bra att ha, för att komma dit man vill.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.