Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Airlie Beach and lobster for dinner…

Halloj! Har tagit mig till nästa destination; Airlie Beach! Så mysigt litet ställe, mellanstopp för alla backpackers som ska segla ut till Whitsunday, det gör jag på torsdag. Har i princip bara rest hit idag, buss, båt och buss. Och så råkade jag önska mig en bränna som kom som på mailen, så därav lobster for dinner, haha… Är lite lätt röd om ben och armar, dumma mig, så sjukt onödigt att bränna sig!

Bor på “beaches” här i stan och har havsutsikt, lyx! Ska kila ner till baren och möta min engelska väninna Claire nu. Hörs i morgon, puss!

20121120-194356.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.