23 oktober 1989…

… föddes en fantastisk liten varelse, två månader för tidigt och tur var väl det, för annars hade han kanske inte varit samma kloka, fantastiska, allmänbildad, roliga och bästa storebror som han faktiskt är! Jag beundrar min bror till månen och tillbaka och idag är det hans födelsedag så då förtjänar han att få ett alldeles eget blogginlägg tillägnat sig! Om jag behöver kloka råd, eller lugn, eller en egoboost, eller hjälp med i princip vad som helst – så ringer jag min bror. Jag har dock på senare år börjat inse att han inte kan och vet allt, men han kan och vet i alla fall mest av alla jag känner!

Grattis på din dag Jesper!

Följ:
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?