SEO & Marknadsföring

Mina tjänster

Jennifer Sandström tjänster

Vet du vad jag kan jag hjälpa dig med? Här har du en lista på de tjänster jag erbjuder just nu. Bläddra vidare för att läsa mer om varje. Och skriv till mig om du är nyfiken på något och beskriv ditt case så ska vi se hur jag kan hjälpa dig!

Detta kan jag hjälpa
dig med

SEO

SEO-tjänster

SEO-analys & strategi

Utöver den kurs jag håller i kan du även få skräddarsydd hjälp. Vill du säkerställa att din SEO är bra? Ta del av en analys av dina konkurrenter? Och få en strategi för hur just du kan utveckla din hemsida och din SEO?

Jag kan hjälpa dig med både grundläggande och avancerade SEO-analyser och strategier.

SEO

Privat SEO-konsultation

Är du intresserad av en privat SEO-konsultation? Passar dig som har specifika frågor du vill bolla eller vill få personlig hjälp att utveckla din hemsida med SEO i åtanke. Går att kombinera med en analys.

Hör av dig för att boka in!

SEO

Marknadsföring

Texter för marknadsföring

Behöver du texter för hemsida, blogg, nyhetsbrev eller annat marknadsföringsmaterial. Jag gillar text och hjälper dig gärna med tydligt, pedagogiskt och sökoptimerat innehåll!

Jag gör ett fåtal av dessa uppdrag – hör av dig med din förfrågan.

Marknadsföring

Översättningar

Har ni en hemsida som behöver översättas? Eller bloggartiklar, nyhetsbrev och produkttexter? Jag översätter fån engelska till svenska, med känsla för språket och ett copywritingtänk.

Kan också sökoptimera texterna vid behov, samt göra nyckelordsresearch.

Marknadsföring

Marknadsförings- konsultation för företagare

Med en bakgrund inom marknadsföring och 5 år som företagare hjälper jag gärna dig som egenföretagare att ta fram en hållbar marknadsföringsstrategi.

Vem når du ut till? Vilka kanaler ska du fokusera på? Varför? Och hur?

Marknadsföring

Sagt av andra

Working with Jennifer in our Swedish content marketing projects has been a pleasure. She’s great with copywriting, but also knows other aspects of digital marketing. Does what was agreed, keeps track of the deadlines, and communicates well.”

Tuukka Rantamäki, Content Director & Partner, Advance B2B

”Jennifer worked with a combination of project management, business development and digital marketing. She led a team of freelancers and translators, coordinated the project in 7 different countries, as well as planned and executed marketing activities. Thanks to her efforts, conversion rate, and in turn revenue, grew by over 30 % in 2019.”

Katri Björklund, 10Monkeys

Efter mitt samtal med Jennifer där vi såg över mina sociala medier, SEO och struktur känner jag mig mer organiserad och inspirerad än någonsin! Jag har ett annat tänk nu och att redan i de första stegen i mitt skapande ha med mig de verktyg hon gav mig har lett till att jag producerar ett mycket mer kvalitativt innehåll! Konsultationen med henne var oerhört värdefull och något jag varmt kan rekommendera.”

Rania Rönntoft, Northbound Media