SEO & Marknadsföring

Mina tjänster

Jennifer Sandström tjänster

Vet du vad jag kan jag hjälpa dig med? Här har du en lista på de fyra tjänster jag erbjuder just nu. Bläddra vidare för att läsa mer om varje. Och skriv till mig om du är nyfiken på något och beskriv ditt case så ska vi se hur jag kan hjälpa dig!

SEO-tjänster

SEO-analys & strategi

Utöver den kurs jag håller i kan du även få skräddarsydd hjälp. Vill du säkerställa att din SEO är bra? Ta del av en analys av dina konkurrenter? Och få en strategi för hur just du kan utveckla din hemsida och din SEO?

Jag kan hjälpa dig med både grundläggande och avancerade SEO-analyser och strategier.

SEO

Privat SEO-konsultation

Är du intresserad av en privat SEO-konsultation? Passar dig som har specifika frågor du vill bolla eller vill få personlig hjälp att utveckla din hemsida med SEO i åtanke. Går att kombinera med en analys.

Hör av dig för att boka in!

SEO

Marknadsföring

Marknadsförings- konsultation för företagare

Med en bakgrund inom marknadsföring och över 4 år som företagare hjälper jag gärna dig som egenföretagare att ta fram en hållbar marknadsföringsstrategi.

Vem når du ut till? Vilka kanaler ska du fokusera på? Varför? Och hur?

Marknadsföring

Texter för marknadsföring

Behöver du texter eller artiklar för hemsidan? Eller översättningar från engelska till svenska? Jag gillar text och hjälper dig gärna med tydligt, pedagogiskt och sökoptimerat innehåll!

Jag gör ett fåtal av dessa uppdrag – hör av dig med din förfrågan.

Marknadsföring

Sagt av andra

Working with Jennifer in our Swedish content marketing projects has been a pleasure. She’s great with copywriting, but also knows other aspects of digital marketing. Does what was agreed, keeps track of the deadlines, and communicates well.”

Tuukka Rantamäki, Content Director & Partner, Advance B2B

Efter mitt samtal med Jennifer där vi såg över mina sociala medier, SEO och struktur känner jag mig mer organiserad och inspirerad än någonsin! Det har inte bara lett till större ordning på bloggen, jag har ett annat tänk nu och att redan i de första stegen i mitt skapande ha med mig de verktyg hon gav mig har lett till att jag producerar ett mycket mer kvalitativt innehåll! Konsultationen med henne var oerhört värdefull och något jag varmt kan rekommendera.”

Rania Rönntoft, Northbound Media

Att med Jennifers otroligt kompetenta material ta mig an SEO var både roligare och mera effektivt än jag hade trott. Jag har nu en tydlig strategi för mina hemsidor, vet hur jag ska följa upp statistiken och vad jag vill erbjuda mina läsare. Jag rekommenderar varmt SEO-kursen för egenföretagare, företag och bloggare som vill lära sig grunderna i att driva trafik till sina sidor!”

Amanda Backholm, Manttu Yoga