Så mycket kärlek.

Alltså, tvåtusentretton. Vi har väntat ett år på den här våren. Och att vi är här nu, det är ungefär lika bra som vi kunnat föreställa oss. Bättre än så. Alla fina människor jag är omgiven av, det känns nästan overkligt. Mina fina vänner, som vi skrattar och kramas. Allt är så bra. Precis så som jag vill ha det.

Här är två av dem.
Mina själsfränder, Emma och Emma. Hjalmar och Frost.
Romantisk middag för tre, en måndagskväll i februari.

20130205-002913.jpg

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?