Företagsinformation

Företaget Jennifer Sandström (jennifersandstrom.se) drivs av mig Jennifer Sandström och är baserat i Finland. Jag säljer tjänster och digitala produkter inom marknadsföring och sökoptimering, mot en främst svenskspråkig målgrupp.

Betalning & leverans

Priserna anges i euro och exklusive moms. I kassan ser du totala summan inklusive moms. Betalningen sker via faktura enligt utsatt tidpunkt.

Om du som köpare är ett företag inom ett annat EU-land utanför Finland kan du ange ditt momsregistreringsnummer, eftersom det då går under omvänd skattskyldighet och momsen tas bort från beloppet.

Leverans utförs enligt överenskommelse och tjänster bokas in via mejlkonversation eller dylikt.

Ångerrätt & garanti

Ångerrätt gäller inte för digitala produkter och tjänster men om du av någon anledning varit missnöjd med ditt köp är du alltid välkommen att kontakta mig.

Integritetspolicy

När du gör ett köp lämnar du dina personuppgifter. I samband med köpet godkänner du att uppgifterna lagras och används, men endast för att kunna fullfölja avtalet mot dig som kund. Enligt GDPR-lagen har du vissa rättigheter om den information som finns registrerad om dig. Läs mer i Integritetspolicyn.