Jobba med mig

* Yrke: innehållsskapare och marknadsföringskonsult med eget företag sedan 2017

* Bloggen grundad: 2012 i sitt nuvarande format på jennifersandstrom.se

* Utbildning: Kandidatexamen i företagsekonomi, inriktning marknadsföring, examensår 2013

* Utlandspraktik: Indien (2013), Tyskland (2014)

Se fullständig profil på LinkedIn

Skapar innehåll, marknadsför & reser

Flera år av bloggande blev år 2015 en inkomstkälla och två år senare ett företagande på heltid. Idag driver jag min blogg och sociala medier som en del i mitt företag där jag också erbjuder tjänster inom digital marknadsföring. Får jag chansen föreläser och coachar jag gärna till exempel inom bloggande och sökoptimering!

Skapar innehåll: skriver texter och fotograferar för olika syften både för min blogg och kunduppdrag.

Marknadsför: genom bland annat sökoptimering, mejl/nyhetsbrev och sociala medier, både för min blogg och kunduppdrag.

Reser: korta resor och långa, nära och längre bort, är något jag inte skulle byta ut mot alla pengar eller all choklad i världen. Att få besöka det som är annorlunda eller oupptäckt, vackert eller hänförande, eller alla de där platserna som blivit favoriter genom åren – det är liksom det jag på sätt och vis lever för. Det finns alltid en längtan, har alltid funnits, och den kommer aldrig att försvinna. Och varför skulle man vilja förlora den, reslängtan?

Tjänster jag erbjuder

Här är de tjänster jag erbjuder. Hör gärna av dig så kan vi prata mer mer om de idéer du har och vilka mål du vill uppnå! Jag anpassar gärna mina paket efter dina behov och den specifika målgruppen.

» Bloggen & bloggsamarbeten

Intresserad av att samarbeta med mig och min blogg? Läs mer här: bloggsamarbeten: målgrupp, statistik och priser.

» Digital marknadsföring & sökoptimering

Om du vill få användbara tips, verktyg och inspiration på temat marknadsföring direkt till din mejl ska du anmäla dig till mitt nyhetsbrev!

”Jag vände mig till Jennifer för att få hjälp med att börja arbeta med aktivt med SEO för min blogg. Vår session via skype funkade jättebra – Jennifer är metodisk och pedagogisk. Jag fick all hjälp jag behövde och blev också inspirerad att arbeta vidare!” – Camilla, resebloggare


Hör gärna av dig – så pratar vi vidare om hur vi kan jobba ihop!


Söker du efter något?