Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

all over the world

Vad som är ganska häftigt just nu är att många av mina närmsta vänner och bekanta är utspridda och bosatta på olika platser världen över. Kanada, i väster och öster, i USA, Singapore, Paris, Amsterdam osv. Det är så mysigt att det alltid är någon som är online, sover Sverige, så är Kanada och USA vakna och när östra delen av amerikat går och sova är fortfarande västra delen vakna. Det gör att det känns lite mindre ensamt (inte för att jag känner mig ensam, men ändå), det finns alltid någon vän vaken och det känns tryggt :) Smidigt om inte annat, om jag vill skypea så är chansen stor att det finns någon annan som också har tid och möjlighet! Jag gillar det!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.