Varje dag med dig är en hjärtans dag.

Jag tittar på honom. Och jag kan inte förstå att han är min. Som han rör sig, så som han pratar. Den där kroppen. Med ett hjärta som inte bara slår inuti men utanpå. Att så mycket kärlek kan rymmas i någon. Jag tänker, det är honom jag ska lämna. Det är honom jag ska älska på distans. Han tar min hand, håller en arm runt mig, överraskar när jag minst anar det och försvarar när det behövs. Jag kommer aldrig älska någon så som jag älskar honom. Som han får mitt hjärta att slå. Även om han inte hade något, skulle han ge mig allt.

Och ibland kan jag inte ens titta på honom utan att mina ögon tåras.

Just nu är varje sekund utan hans närvaro en kamp av längtan. Jag vill bara ha honom där, att han ska vara nära.

Och älskling, nu saknar jag dig i varenda andetag. Jag drömmer om dig när jag sover och jag vill berätta för hela världen om hur jag känner för dig.

Jag kommer tillbaka snart. Snart får vi vara tillsammans igen. Snart.

Njan Ninne Snehikkunnu ♥

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

3 Kommentarer

  1. yasi
    14 februari, 2014 / 11:55

    Åh så fint! Glad för din skull, att du är modig nog att låta dig uppleva nåt så underbart.

  2. 15 februari, 2014 / 10:51

    Lillasyster, du är bara för härlig och jag älskar att du är som du är! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?