Jennifer sandström

Varför jag är i Indien.

Det här är svaret. 

Och det här är jag, jag tittar alltid lika förundrat på stjärnhimlen hur många gånger jag än tittat på den tidigare.

Det här är varför jag är i Indien. Det här är varför jag inte vill stanna i Indien. Det här är varför jag inte vet exakt vad jag vill jobba med, för just nu vet jag bara att jag vill se så mycket mer. Jag är inte redo att slå mig till rot, jag måste suga ut allt av vad världen har att erbjuda, lite så känns det.


Ni har sett dem förut, dessa citat, men jag finner de på något vis så befriande. Jag kan relatera till orden, betydelsen. Man kan jämföra världen med en enorm bok, och jag vill läsa mer än bara en sida – för jag har redan sett smakprov av några fler av bokens sidor. Och YOLO inte i den bemärkelsen som var populär där ett tag men snarare i att man bör fråga sig själv – vad vill jag? Svaret som finns i mitt hjärta är att upptäcka och se mer. Så känns det efter att ha varit dryga fyra månader i Indien. Och innan det bott på Nya Zeeland och i Kanada! Tänk allt det där jag inte ännu upplevt – det måste finnas fantastiska små världar där ute!

FÖLJ:

3 svar

  1. Jag tror att man lär sig när man reser, både om sig själv och om andra. Sedan är vi förstås olika. Ibland kan jag avundas människor som kan slå sig ner i ett litet torp och tycka att det är toppen. Själv undrar jag alltid vad som finns bakom nästa krök… haha.

  2. Ja, jag vet varför jag är i Malmberget, vet också att snart är det dags för något annat :-) men håller mig nog inom Sverige, Drömmer dock om att jobba i ett annat land som “mormoraupair” / puss puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.