Jennifer sandström

Prinsen och prinsessan på dejt

I fredags, när jag fortfarande var i Indien, så gick vi på dejt jag och min prins.

20140111-175738.jpg

Han påstod sig inte gilla pasta eller pizza, jag tyckte det var dags att han fick smaka riktig pasta och pizza. Så vi gick till den italienska restaurangen på Holiday Inn.

20140111-180309.jpg
Pasta med tomat, basilika och bacon. Stenugnsbakad pizza med skinka, salami och champinjoner. Det var gudomligt gott och så tyckte även han. Den vanliga pizzan man hittar i Indien är tjock och smaklös och pasta förknippar de kanske med snabbnudlar.

Fantastiskt mysigt var det. Som allt med honom.

20140111-175853.jpg

Efter middagen besökte vi en väns födelsedagsfest. Och i Indien när någon fyller år så bjuder födelsedagsbarnet på allt, inklusive alkohol. Ni kan ju tänka er stämningsläget när vi ramlade in vid elva. Ett ganska glatt gäng varav en del även var ett lite högt gäng.

Vet ni vilken dresscoden var? Svart. Ser ni på bilden hur mycket svart jag var? Oops. Jag äger alldeles för få svarta kläder. Kände mig ännu mer som en prinsessa, en vit donna i det svarta havet.

Vi drack några drinkar, pratade med några av de vänner jag faktiskt hade där borta men mest drunknade vi i varandra. Och dansade. Han älskar att dansa och jag älskar att se honom dansa. Sen fnissade vi åt tjejen som kanske skulle göra vad som helst för att ta min pojkvän. Människor alltså, inte kloka.

Och så åkte vi hem i en rickshaw, somnade tätt tätt intill och jag exploderade av lycka.

FÖLJ:

3 svar

    1. Haha vad söt du är Lisa! Jag har börjat på ett inlägg som avslöjar det, jag får ta och publicera det snart :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.