Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Nya äventyr, andra kärlekar och drömprinsar.

Det är då allting börjar. Kärleken så som kärlek aldrig tidigare upplevts. Alla minns när jag träffade min första kärlek, han som var min prins men som jag sedan lämnade. En prinsessa skulle aldrig vilja lämna sin prins, men det gjorde jag. Han var ju helt fantastiskt, men han passade inte mitt livspussel. Kanske var det inte han som inte var en prins, kanske var det bara jag som inte var någon prinsessa och kanske aldrig hade varit det. Jag flyttade ju på mig hela tiden, ändrade mig alldeles för snabbt och alla beslut jag tog skedde på impuls och magkänsla.

kärlekshistorier

Från ett utkast som jag skrev i våras,
en dröm om framtiden och möten med nya kärlekar och äventyr. 

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.