Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Friday feeling.

Tycker dessa “fitness”-citat applicerat på lite annorlunda bilder är hysteriskt roliga!


Här finner ni fler…

Trevlig fredag och trevlig helg på er vänner. Ska ni hitta på något kul? Här ska inte konsumeras någon alkohol i alla fall. Ska försöka överkomma Fredagskvällarnas Eviga Hemlängtan och göra lite saker som måste göras under helgen. Boka homestay för min mamma till jul bland annat. Julen närmar sig och här blir det bara varmare i luften. Ser fram emot ett par veckor med semestrande i Indien – men ser inte fram emot att gå miste om en vintrig och sagolik jul. Nåja, det var någon vis som sa – det kommer fler jular.

Ps. Ännu en totalt missvisande rubrik. Har ingen fredagskänsla? Är dock alltid(!) glad över att det är fredag, men inte den där typiska känslan. Vaknade i morse och utbrast “ÄR DET FREDAG?” med en viss tveksamhet i rösten. Men det var fredag och för en sekund rusade det genom min kropp!

FÖLJ:

2 svar

  1. Tjejmiddag i kväll. Jag har som två separata tjejgäng + ett mix av samma gäng ;) Man får stimulans av alla sina intellektuella sinnen. :) Trevlig kväll och helg önskar en mamma som just nu saknar stimulans av sin dotter :) <3 puss puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.