Det som jag aldrig berättat på bloggen.

Hej på er. Operationen gick bra och såhär ser jag ut just nu, lite svullen. Lika svullen som när olyckan inträffade för fem år sedan, olyckan som lett fram till den här dagen. Svullen, men okej.

Ser lite rolig ut, det kan vi alla hålla med om. Lite som en anka, eller Mumin, eller Fiona i Shrek. Under läppen vill ni inte ens veta hur jag ser ut.

Sov hela dagen igår och många timmar inatt. Pratar lika roligt som jag ser ut. Men framför allt är jag så himlans stolt över mig själv. Jag låg i tandläkarstolen när de borrade så hela huvudet skakar, lyssnade på en playlist som heter dagdrömma och var hur cool som helst. Den lugnande cocktailen kanske hjälpte, samt mitt natur-lugnande lavendel som jag sniffade på innan. Och så givetvis min pojkvän. Han har tagit hand om mig som en liten kycklingbebis!

Fem år har jag väntat och nu kan vi bara hoppas att resten går lika bra. Om en vecka får jag plocka bort stygnen. Och om tre månader får jag förhoppningsvis mina nya tänder.

No regrets mina vänner, det är vad livet har lärt mig. Vad livet ständigt lär mig. Man kan knocka ut sina båda framtänder när man är 18, men sådant går att ersätta. Om än många besök hos tandläkaren och dyrare tandläkarförsäkringar (eller vad de nu kallas) i framtiden. Men det finns ingen mening att bli bitter.

IMG_5384
Nyss fyllda 18, precis tagit körkort och börjat på sitt första jobb någonsin. Livet var toppen och här var jag lyckligt ovetandes om vad som skulle inträffa samma kväll. 

Och jag har faktiskt aldrig tidigare riktigt berättat det här på bloggen, men det kändes som att det var lika bra att göra det nu.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

9 Kommentarer

 1. Julia - lever livet i en ryggsäck
  11 juni, 2015 / 20:41

  ❤️

  • jennifer
   Författare
   12 juni, 2015 / 15:46

   ❤️

 2. 11 juni, 2015 / 20:55

  Oh Jennifer!
  You brave girl, sending you hugs all the way from the most northern (almost Scandinavian) isles of Scotland xxxxxxxxxxxxx

  • jennifer
   Författare
   12 juni, 2015 / 15:47

   Oh thank you sweetie! Haha almost Scandinavian :)

 3. Åsa
  11 juni, 2015 / 21:21

  Men oj! Vad hände? Håller tummarna för att läkningen ska gå fint, måste du leva på soppa i tre månader nu??

  • jennifer
   Författare
   12 juni, 2015 / 15:48

   Åh, det är en long story. Fick en liten smäll kan man säga :) och neej tackolov, jag kan redan tugga lite grann. Bröd är en bra grej, Hönökaka, som är lätttuggat och såå gott.

   • Åsa
    14 juni, 2015 / 08:06

    Juliakaka är väl som hönökaka men ännu lite godare :)

    • jennifer
     Författare
     14 juni, 2015 / 09:23

     Är det? Var hittar man den? ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?