Jennifer sandström

Att älska någon

Åh vad det är inte enkelt. Skrev några ord idag om att det vore enklast att bara stänga av. För ibland, visst är det så det känns?

It would be easier to just shut down the heart. Of course it would. So damn easy. Party when I feel like to find some guy to hug, temporary. Leave when I felt like. Go explore the world. Find a new lover in each country, in each city. Get hundreds of friends. Never make a plan, never care about tomorrow.
Klä på sig ett jävla skydd av titan och aldrig låta någon nära.

Men om vi fått upptäcka kärleken, hur kan man då välja bort den? Hur kan man inte inte kämpa för någon man älskar? Stunder kommer det vara tufft, men tänk så är det värt det?

Vi kan inte veta om det alltid ska vara vi. Men det är så jag skulle vilja ha det.

Många som haft distansförhållande vet kanske hur det kan vara? Hur mycket man kan sakna och hur frustrerad man kan bli. När man bara vill vara nära nära och kunna viska något i hans öra precis när man känner för det.

FÖLJ:

6 svar

 1. Åh vad fint och svårt på samma gång! Jag flyttade till USA med ett stängt hjärta för att jag inte trodde att jag skulle vara stark nog att gå igenom det du gör. Det var nog inte det rätta beslutet, men det lätta. All lycka till er!

  1. Tack Victoria ❤️ de säger ju att är det rätt så är det lätt och är det lätt så är det rätt, men fasen jag tror inte på det till 100% längre. Ångrar du dig? Finns där fortfarande någon chans? Jag fick rådet att satsa all in för annars kommer man kanske alltid att undra. Och hjärtat ville för en gångs skull inte välja den enklaste vägen. Sen kan man ju grubbla över allt i oändligheten.
   Kram!

   1. Jag tycker att det rådet låter väldigt bra, det ska jag införa från och med nu! Ärligt talat vet jag inte om jag ångrar mig.. det har varit svårt nog att vara ifrån vänner och familj under mina två år, och svårt nog att lämna familjerna jag varit au pair i!

    1. Är det något man aldrig vänner sig vid så är det att säga hejdå och ta farväl. Det är också den kanske största nackdelen med att flänga runt såhär. Samtidigt som det är tjusningen i livet, att ingenting varar för evigt, jag brukar säga att det är det som gör det så värdefullt och vackert. Anyways, lycka till med hemfärden och kärleken ❤️

 2. Och jag sitter i ett annat land än den som ger mig pirr i magen och tänker att det hade varit så mycket lättare om vår relation hunnit bli något mer. Just nu är vi bara två individer, nyfikna och dragna till varandra. Men magin – den försvinner delvis på sms och skype… man kan ju inte göra det man så gärna vill; vara fysisk. Krama, kyssa, klappa. Och på sms kan man skicka hur många pussar man vill… men inga hjärtan. Haha ja nu inser jag att är det meningen så är det väl vi sen med – och det hade kanske inte varit lättare om vi känt varandra bättre, om vi varit tillsammans på riktigt. Svårt det här! Men man får vara tacksam för den magi man får uppleva. Tack för att du delar med dig på din blogg :)

  1. Tack själv för att du delar med dig Johanna! Alltså, timingen för kärlek är ju oftast inte helt optimal. Så sätt är jag glad att jag träffade N så pass tidigt när jag kom till Indien. Har upplevt det du beskriver tidigare och det är alltid svårt. När får ni träffa varandra igen, vet ni det, eller planerar ni det? Jag önskar er lycka till i alla fall! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.