Evighetslång bloggsemester

Juni rusade förbi och plötsligt är vi mitt i juli.

Det har varit veckor kantade av många känslor och just nu känner jag mig ganska redo för att ta ledigt. Semesterkänslan är förvisso redan närvarande sen en tid tillbaka. Jag jobbar halvdagar och träningen utgörs av basket, kompisträning, simning, cykling in till stan osv. Den bästa sorten.

Och så har jag bestämt mig för att ta 3 veckor ledigt från blogg och instagram/fb. Inte för att det är 100% jobb, men för att jag verkligen tror på att pausa från det emellanåt.

Vad beträffar jobb så kommer jag jobba ett par timmar på morgonen, bl.a. med SEO-kursen (som startar igen i september). Men när augusti börjar får min T två veckors ledigt (det ändrades i sista sekund) och då ska vi på någon form av roadtrip.

Två besök i stugor vid havet finns också inplanerade.

Och en helg på Åland.

Hoppas i alla fall att 3 veckors bloggsemester gör gott. Känner mig trött på det just nu, bloggandet alltså. Helst vill jag bara läsa böcker. Har nyligen slukat 3 väldigt bra: Bokhandeln på Riverside Drive, Vi mot er, och För den som reser är världen vacker.

Här hittar du fler tips på sommarläsning.

Evighetslång bloggsemester förresten, 3 veckor kan kännas som så. Hoppas det är tillräckligt evighetslångt.

Med inspiration från Carina som alltid lämnar fina kommentarer i den här bloggen så skaffade jag mig även ett sommarblock. Ett skrivblock för sommarens planer.

Det känns i kroppen att det är en annorlunda sommar. Eller kanske framför allt att jag har fruktansvärd reselängtan. Så här många månader i samma land eller på mer eller mindre samma plats, jag är inte gjord för det.

Det hjälpte inte att läsa För den som reser är världen vacker. Han satte ord på både känslor och tankar jag inte tidigare kunnat formulera. Och längtan efter äventyr blev plötsligt påtaglig.

Men det är nu vad det är. Och det är bra att längta.

Ta hand om er och ha en skön sommar ❤︎

Följ:
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

Dela

7 Kommentarer

 1. 14 juli, 2020 / 16:43

  Ha en skön semester och så hoppas vi på nya friska inlägg i augusti!
  Jag hoppas inte att pausen blir evighetslång! ;-)

 2. Hanna
  14 juli, 2020 / 23:15

  Ha en skön semester o välkommen till Åland! Tipsar spontant om Humlan café, ett mysigt träfgårdscafe o Grannas Bistro, ett café /restaurang med utsikt över en äppelträdgård så man nästan tror man är utomlands o tittar ut över en vingård 😊

  Hjälper gärna om du har frågor/önskar fler tips!

 3. 15 juli, 2020 / 11:05

  Åh härliga du som nämner mig i bloggen, blir riktigt rörd och glad! Hoppas du får en superskön vila från bloggen. Är själv på väg till Åland med dottern sista veckan i juli för att hälsa på hennes åländska släktingar och makens vänner.
  Ett annat Ålands tips är Stickcaféet. Heter officiellt ”Stickstugan Hantverk & Café” – Norråkersvägen 20 Järsö, 22160 Lemland. Helt otroligt ställe! Inne i Mariehamn är förstås Bagarstugan nästan ett måste…
  Kram <3

 4. 15 juli, 2020 / 17:52

  Härligt med semester! När tänkte du dra igång med nästa SEO kurs?

  • Jennifer Sandström
   Författare
   17 juli, 2020 / 10:03

   14 september är nästa datum! :)

 5. 22 juli, 2020 / 04:34

  Njuuuut nu av semestern <3

 6. Åsa
  22 juli, 2020 / 21:07

  Åh, äntligen kommer du till Åland, och då kan inte jag vara där ju :(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?