• Bra saker jag läst, lyssnat och sett på nyligen.

  * Att resa-poddens avsnitt med otroligt inspirerande Aron Andersson som bland annat bestiger berg, simmar över hav och tar sig fram på skidor – sin rullstol till trots. Ni hittar det här eller lyssnar i någon podcast-app.

  * Dryden sammanfattar hur mycket hans resa till San Francisco kostade. Imponerande och något jag önskar jag kunde vara ordningsam nog för att lyckas göra (dock osäker på om jag verkligen skulle vilja veta vad min resa till San Francisco gick på).

  cwv2arxxylg-jakob-owens

  Bild: San Francisco, Unsplash.

  * Louise har gjort en Skrivskola för bloggare i 4 delar, precis innan hon bestämde sig för att pausa sin svenska blogg och satsa helhjärtat på sin andra internationella variant för högkänsliga och introverta: Oh so sensitive

  * Fram till den 19:e februari visas We have a dream på Fotografiska. Jag besökte den under min Stockholmsvisit och blev helt förtrollad, en väldigt stark och berörande utställning. Nu vill jag köpa boken med alla bilder och berättelser, finns att beställa här hos Adlibris (annonslänk).

  Fotografiska we have a dream

  Bild: Jason Timbuktu Diakité, Fotografiska.

  * Elin på Teknifik tipsade i veckan om podcasten Vad fan håller jag på med? Och den vill jag också tipsa om! De drivna kvinnorna Influencer of Sweden-Linda och Alexandra Bylund från Mama Said Media producerar denna prestigelösa och avslappnade businesspodd. Finns bland annat här på iTunes.

  * Sofia med bloggen Hildas, som jag för övrigt träffade i helgen, har listat 9 steg till att bli den egen chef som vem som helst som går i starta eget-tankar kan finna inspirerande.

  qlyqb7b9vog-pineapples

  Bild: Unsplash. Och exakt hur jag tänker mig att livet som egenföretagare är, man tar lite snygga kontorsbilder bara sådär, på en ananas och en skål med något oklart. 

  Fantasiresor som är en kreativ själ publicerade en så fin liten video som hon gjort för några år sedan, se på den här: En trailer till livet.


  Har du läst, lyssnat eller sett på något trevligt eller bra nylien? Dela med dig!

  Följ:
  Jennifer Sandström
  Jennifer Sandström

  En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

  Dela

  10 Kommentarer

  1. 18 januari, 2017 / 23:11

   Så glad jag är att du uppmärksammar podden! Det avsnittet med Aron var verkligen speciellt, vilken kille han är alltså. Vill också tipsa om avsnittet med Helena Olmås och Nya Zeeland – tror att du kommer gilla. Kram!

   • jennifer
    Författare
    25 januari, 2017 / 09:41

    Den här kommentaren hade fastnat i det elaka skräpfiltret…. Konstigt nog. Så såg den först nu Och jaaa, tack för tips <3 Har ju faktiskt inte hunnit lyssna på alla era avsnitt ännu. Kram!

   • jennifer
    Författare
    19 januari, 2017 / 15:48

    Keep up the good work – även om det innebär stunder som en tripp i trapphuset för att ta emot hämtmat ;) <3

  2. 19 januari, 2017 / 07:02

   Vilka otroligt bra tips! Alltså Fotografiska … jag tycker alla utställningar jag ser där är fantastiska. Mitt favvoställe i Stockholm.
   Och tack för att jag fick vara ett av tipsen.
   Jag önskar dig en härlig torsdag! :)
   Kram Sofia

   • jennifer
    Författare
    19 januari, 2017 / 15:49

    Men visst är det?? Bästa muséet! Tack och detsamma – jag hänger på resemässan i Helsingfors tillsammans med massa resebloggare idag, så försöker ta in ännu mer inspiration och bra kunskap ;) KRAM!

  3. 21 januari, 2017 / 12:20

   Bra tipzz där! Tack! :)

   • jennifer
    Författare
    21 januari, 2017 / 13:11

    Hehe så lite så! :*

  4. 22 januari, 2017 / 16:22

   Åh men tack för det <3 Vilket fint inlägg du gjort om Åre också, så himla inspirerande!

   • jennifer
    Författare
    22 januari, 2017 / 21:16

    Hihi! Tack själv du!

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


  Söker du efter något?