Äntligen älskade fredagskväll.

Nu vill jag inte säga för mycket, men kanske var det så att det skulle ta ett år att komma in i alltihop. Det är fredag och jag känner för vad som känns första gången, ingen helgångest. Och med risk för att jinxa alltihop (känner alltid en viss rädsla för att göra just det) så fan vad skönt det känns.

Det innebär att jag haft en bra och busy vecka och har en busy och förhoppningsvis bra helg framför mig. Därför känns den lugna fredagskvällen alldeles ljuvlig och högst välkomnad.

fries day friday
Bild.

Hur man vet att det varit en bra och busy vecka:

*Man sjunker ner i soffan på gymmet med en proteinbar i handen en fredagkväll efter ett bra träningspass – och är helt död. När man loggar dagens träning i kalendern fattar man inte att man faktiskt tränat 4 dagar den här veckan?! Och minns inte riktigt hur det gick till. Resultat: träning är bra för psyket och man har dessutom inte energi till att ha ångest.

*Veckan har bestått av inte bara träning men också bio med kollegor och bloggdejt med bloggkompis.

*När man lämnar jobbet så känner man att shit vilken tur att vi har helger ändå, nu behöver jag verkligen ett break. 

*Man har inte tagit en enda bild med sin iPhone. Och helt glömt bort att gå in på Snapchat.

*Man har bloggat lite mindre än vanligt, och har en lång to do-lista för planerade inlägg. (Och inte hunnit svara på kommentarer, förlåt ♥).

Hello weekend
Bild.

Och nu ligger jag i soffan, bloggar från mobilen för att jag inte orkar öppna datorn som ligger 30 centimeter ifrån mig. Jag har gjort en väldigt snabb och ytlig fredagsstädning och inväntar en vegetarisk middag som pojkvän står i köket och lagar. Ska stänga ner min tankeverksamhet för ikväll och fokusera på någon lättsam serie.

Trevlig helg på er!

Share:

4 Kommentarer

 1. 3 september, 2016 / 19:31

  HELT KLART en bra vecka, vad mysigt att du hann med bio tycker jag ;))

  • jennifer
   Författare
   9 september, 2016 / 06:25

   Det är mysigt med biokvällar mitt i veckan!! :)

 2. 5 september, 2016 / 22:00

  En bra vecka är den när jag knappt läst några nyheter och träningsvärken ligger i kroppen och gör att en känner sig sådär skönt tränings-stel. Härliga känsla, kanske allra helst en fredag! Då är soffläget verkligen välförtjänt.

  • jennifer
   Författare
   9 september, 2016 / 06:52

   Helt rätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?